Ca concluzia

ca concluzia

Ca concluzia urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că termenul cel mai apropiat pentru reluarea competițiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 maidacă situația privind epidemia COVID se va îmbunătăți în jurul acestei date.

Dezbaterile au avut în ca concluzia următoarele aspecte: starea de urgență declarată în România; perioada necesară reacomodării la efort a jucătorilor; modificarea termenului UEFA pentru finalizarea competițiilor naționale: 28 iunie față de 1 ca concluzia situația actuală a fiecărei competiții, meciuri rămase ca concluzia disputat; expirarea contractelor jucătorilor la data de 30 ca concluzia sau mai devreme; închiderea bazelor sportive.

Ca concluzia în considerare că la nivel de competiții această criză conduce la mari probleme din punct de vedere sportiv și financiar pentru toate părțile implicate, pentru a putea reduce impactul negativ asupra întregului sistem fotbalistic s-au căutat cele mai bune soluții de finalizare a competițiilor naționale: respectând șanselor tuturor echipelor, utilizând toate datele calendaristice posibile, respectând calendarul competițiilor de club europene, având în vedere situația contractuală a jucătorilor, previzionând începerea următorului sezon în a doua jumătate a lunii iulie.

Obiectivele în luarea deciziilor: Siguranța și sănătatea suporterilor, a jucătorilor, a staff-ului și ca concluzia tuturor persoanelor angrenate în organizarea unei competiții sportive; Sustenabilitatea financiară a cluburilor; Producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru toate cluburile participante.

hpv with warts

Amintim și măsurile anunțate luni, 16 martie, de Departamentul pentru Situații ca concluzia Urgență, printre care: Organizatorii evenimentelor organizate și desfășurate în spații deschise, ce presupun participarea a maximum de persoane, sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți. Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.

ca concluzia respiratory papillomatosis baby

Următoarea întâlnire a grupului de lucru va avea loc joi, 19 martieoratot prin videoconferință. Membrii Grupului de Lucru invită toată familia fotbalului românesc să peritoneal cancer medscape dovadă de solidaritate, unitate, toleranță și responsabilitate în această perioadă dificilă!

eliminat papilom durere

Asevedeași