Cheloo ploaia

cheloo ploaia

Ploaia-Cheloo, Omul Gnom & Guz Remix

Inchide usa, pune lantu, cheloo ploaia nu mai vin acasa Am numai vin pe masa am tot ce conteaza As vrea sa uit de toti sa fug sa fac ceea ce vreau Cheloo ploaia la bodega de pe strada mea la masa mea si beau Numai vin si in nici un caz n-o sa mai vin acasa N-am chef ca sa ne certam asa ca lasa Prefa-te ca nu-ti pasa, prefa-te ca esti proasta Dar pentru lume n-ar conta la cat esti de frumoasa Imi faci draci, ma faci sa beau mereu Ma certi mereu de ce mereu vinovatul sunt eu Chiar crezi ca n-as vrea sa ne fie mai bine?

Nu vezi ca tot ce fac cu drag fac pentru tine? Mai si gresesc, mai si pierd si nopti Mai si petrec pana tarziu cu bagabonti Dar de dimineata cine-apare cu flori la usa Si-ti spune mereu: cheloo ploaia papusa! Cine te strange-n brate si cine te saruta?

medicamente cu helmint cu spectru larg hpv virus tip 52

Cine vine seara obosit gata dar sa te? Si daca raspunsul nu sunt eu te omor Dar acum e tarziu, culca-te, somn usor! Tot ce-ti spun acum uita pana maine Vorbeste vinul pentru mine Nu mai lua in seama tot ce zic Ce fac fara tine Tot cheloo ploaia spun acum uita pana maine Vorbeste vinul pentru mine Nu mai lua in seama tot ce cheloo ploaia Ce fac fara tine Nu vreau sa ma schimbi sa ma intelegi Am nevoie doar de tine de lovele si de zile Banii nu ma fac o sa te tin pentru mine Si cand o fi mai rau sa ne mearga asa de bine Ti-am spus ca nu mai vin, ar trebui sa ma-ntelegi Daca nu incetezi sa crezi numai ce vrei, pierzi Ne leaga de prea mult timp prea multe n-ai cum sa le stergi Dar incepi cheloo ploaia uiti tot ce-a fost mai frumos si cheloo ploaia In schimb iti amintesti mereu tot ce-a fost mai rau Si-ti faci rau de fiecare data cand te gandesti Spune-mi de ce te feresti de ce te porti asa?

paraziți de sânge de tip a

Ma simt suspect mereu vrei sa ma prinzi cu ceva Dar dupa ploaia ta vine si soarele intr-o zi Chiar daca fac multe prostii si spun multe porcarii Sa stii tot ce e bun in sufletul meu se leaga de tine De ce asculti ce zice lumea despre mine? Tu ma cunosti mai bine las-o sa vorbeasca Ce rost are s-o asculti daca lumea e proasta?

cheloo ploaia cel mai bun remediu pentru negi plantare

Si ai vrea sa fie ca ea cand nu-i asa De fapt nu sti ca oamenii nepasatori dau sfaturi cheloo ploaia Ciudat spuneam mereu ca nu vreau cheloo ploaia n-am timp Iar acum constat c-am inceput sa ma schimb Sunt putin mai diferit si-acum vad totul in ceata Asa ca te las ne vedem maine dimineata Tot ce-ti spun acum uita pana maine Vorbeste vinul pentru mine Nu mai lua in seama tot ce zic Ce fac fara tine Tot ce-ti spun acum uita pana maine Vorbeste vinul pentru mine Nu mai lua in seama tot ce zic Ce fac fara tine.

ce medicament este administrat copiilor pentru viermi

Asevedeași