Complex antiparazitar, Complex antiparazitar pentru maturi si copii Complex antiparazitar

Programul complex antiparazitar pentru adulţi

La baza produsului se află plante antihelmintice cunoscute, care ajută eficient în cazul helmintiazelor periculoase giardiază, ascaridiază, enterobioze, ankilostomiază, necatoriazp, tricocefaloză etc.

biopsia per papilloma virus ovarian cancer with bowel obstruction

Juglona acționează eficient împotriva bacteriilor patogene, a drojdiilor din specia Candida, contribuie la îmbunătățirea funcțiilor intestinale și la asigurarea unui scaun moale. Flavonoidele și taninii relaxează musculatura principală, reduc iritația și inflamația mucoaselor, accelerând procesul de refacere ale acestora.

complex antiparazitar

VETRICEA Sursă de ulei esențial, ale complex antiparazitar componente principale sunt reprezentate de tuionă, camfen, tuiol, borneol și pinen, flavonoide, acizi fenol-carbonici etc. Componentele uleiului esențial de complex antiparazitar au un efect paralizant asupra giardiei, ascaridelor și oxiurilor care parazitează diverse organe, și reduc acțiunea toxică asupra organismului.

complex antiparazitar papiloame pe față la bărbați

CIMBRU Sursă de timol, foarte eficient împotriva helminților exotici de tip anghilostoma și necator care parazitează intestinul gros al animalelor de companie. Acest complex vegetal conține tanini, catechine, flavonoide, care ajută la reglarea meteorismului, a senzației de greutate în stomac, minimalizează procesele de igienă și fermentație din intestin.

complex antiparazitar verucile genitale ce să trateze

Asevedeași