Decontaminarea sedimentelor, Traducere "Böden" în română

Curățarea hidrodinamică a suprafețelor și instalațiilor tehnologice, protecție la coroziune | Ecol

consecință după îndepărtarea verucilor genitale simptomele viermilor rotunzi în tratamentul adulților

Mai multe decontaminarea sedimentelor Trebuie să repornim businessul Jurnal de carantină "Încă studiem cauza" acestui nivel ridicat de radiaţii, a declarat Junichi Matsumoto, responsabilul pentru operaţiuni decontaminarea sedimentelor al TEPCO. Potrivit TEPCO, sedimente radioactive au intrat în sistemul de retratare, unde apa tratată este mai radioactivă decât estima compania iniţial.

helminthosporium sp

Aproximativ Aceasta îi împiedică pe muncitori să intre în instalaţii pentru a reactiva circuite de răcire decontaminarea sedimentelor combustibilului nuclear, avariate de un val seismic de 14 metri înălţime, care a afectat centrala. Uzina de decontaminare va putea trata 50 de tone de apă pe oră, adică 1. Compania TEPCO, care a reuşit să stopeze topirea combustibilului stropind reactoarele zi şi noapte cu apă din mare, apoi cu apă dulce, este constrânsă în continuare să injecteze circa de tone de apă în fiecare zi, dintre care o parte se acumulează în instalaţii.

TEPCO va putea apoi să refolosească lichidul decontaminat în circuitele de răcire, după ce acestea vor fi repuse în funcţiune.

decontaminarea sedimentelor

Dar operatorul va trebui să rezolve şi problema sedimentelor radioactive provenite din operaţiunile de decontaminare. La 17 aprilie, TEPCO a anunţat că speră să reducă semnificativ scurgerile radioactive de la centrală până în iunie şi să stabilizeze temperatura reactoarelor sub de grade Celsius, cel mai târziu în ianuarie.

decontaminarea sedimentelor human papillomavirus hpv molecular diagnostics

Asevedeași