Detoxifiere intestinala

Polygemma - complexe gemoterapice originale: Polygemma 15 - Intestin detoxifiere

detoxifiere intestinala

Produsele pentru curatarea colonului variaza, dar ingredientele de baza includ fibre psyllium, seminte de in etc. Durata de utilizare a acestora variaza in functie de tipul metodei, de la cateva zile pana la cateva luni.

detoxifiere intestinala colorectal cancer epidemiology

Aceste suplimente pot fi administrate atat pe cale orala, cat si rectala si au rolul de a elibera colonul de impuritati. Hidroterapia sau irigatiile colonului sunt asemanatoare cu clismele. In cadrul hidroterapiei se foloseste mai multa apa.

detoxifiere intestinala pastile viermi pisici

Procedura poate fi, uneori, incomoda. Terapeutul va introduce incet un tub in rectul pacientului. Prin tub va curge un lichid care poate fi apa plata sau cu enzime, ceaiuri de plante etc. Cand colonul se va umple cu apa, terapeutul va detoxifiere intestinala primul tub si va introduce cu atentie un alt tub.

Apoi specialistul va masa abdomenul pacientului, pentru detoxifiere intestinala acesta sa expulzeze apa si deseurile din intestine.

condiloame și prezervative

Procedura poate fi repetata, dar ulterior apa va contine probiotice care ajuta la restabilirea numarului de bacterii prietenoase din colon. Se va evita hidroterapia daca suferiti de:.

detoxifiere intestinala

Asevedeași