Organism viu

Organism viu - organism economic | Revista Ferma

Mai multe subiecte: Trebuie să repornim businessul Jurnal de carantină Cercetătorii conduşi de Floyd Romesberg de la Intitutul Scripps din La Jolla, Statele Unite, care lucrează la acest proiect de la sfârşitul anilor '90, au descris miercuri în studiul publicat în revista Nature primul exemplu de organism viu semi-sintetic, capabil să găzduiască în ADN-ul său o pereche de organism viu artificială.

Ceea ce am făcut noi, un organism organism viu conţine de o manieră stabilă aceste două perechi de baze, plus o a treia pereche, nu există în stare naturală", a explicat coordonatorul studiului.

vaccin papillomavirus la depeche tratamente eficiente pentru papiloame

Ei au sintetizat apoi un fragment de ADN circular, o plasmidă, conţinând cele trei perechi de baze, şi l-au inserat în celulele unei bacterii Escherichia coli. Spre marea lor surpriză, cercetătorii au constatat că aceste celule de E.

schistosomiasis zyklus ce este giardiaza

Ei au trebuit totuşi să le dea o mână de ajutor, găsind un "transportor" - furnizat de o specie de microalge - organism viu a importa artificial noile blocuri de construcţie moleculară în interiorul celulelor.

Această limită ar trebui să îi liniştească pe scepticii care se tem de emergenţa necontrolată a unor noi forme de viaţă, spun savanţii americani.

papilom al pielii

Transportorul acţionează într-adevăr ca un întrerupător: fără organism viu, noile baze dispar din genomul celulei. Biologia sintetică ar putea avea numeroase aplicaţii interesante, potrivit oamenilor de ştiinţă, precum producţia de noi medicamente şi inventarea unor noi forme de nanotehnologii.

Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari mediafax.

organism viu cancer de prostata bigote

Asevedeași