Unguent viferon

unguent viferon

Cicatridina Spay

Grupa farmacoterapeutică: Unguent galben sau alb-gălbui, vâscos, omogen, cu un miros specific de lanolină. Grupa farmacoterapeutică: Citokine ingrediente: 1 g de unguent pentru uz extern și topică conține ingredientul activ: interferon alfa - 2 UI recombinant uman; Excipienți: unguent viferon de tocoferol 0,02 g 0,34 g lanolină anhidră, petrolatum medical 0,45 g, ulei de piersici, 0,12 g, apă purificată până la 1,0 g proprietăți farmacologice Imunomodulatoare și medicamente antivirale.

cancer de colorectal hpv cancer review

Uman interferon alfa recombinant - 2 posedă pronunțat antivirale, antiproliferative și imunomodulatoare proprietăți. În prezența adjuvanților cuprinzând medicamentul tocoferol acetat antioxidant crescută unguent viferon antivirală specifică de recombinant interferon alfa uman - 2 amplifica efectul imunomodulatoare stimularea funcției fagocitare a neutrofilelor in leziunile.

Farmacocinetica Pentru aplicarea topică externă, și sistemică de interferon absorbție scăzută.

Cel mai adesea, toate aceste manifestări negative dispar pe cont propriu, la câteva zile după întreruperea tratamentului. Dacă, după ce ați refuzat medicamentul, simptomele nu dispar, ar trebui să contactați un specialist. În procesul de tratare vaginală este posibilă o culoare de culoare galben-portocalie. Acest proces este normal, deci nu trebuie să refuzați tratamentul.

În terapia complexă a gripei și a altor infecții virale respiratorii acute la copii sub vârsta de 1 an. Când infecția cu herpes Copii, adulți, gravide Unguent aplicat un strat subțire de leziuni de ori pe unguent viferon Se recomandă să se înceapă tratamentul imediat la primele semne ale pielii și leziuni ale membranei mucoase prurit, senzație de arsură, roșeață.

In tratamentul herpesului recurente, este de dorit să se înceapă tratamentul simptomelor prodromale sau timpurii de recidivă.

detoxifiere de 3 zile cu sucuri naturale papiloame în inghinale ce să facă

Pentru tratarea gripei și a altor infecții virale respiratorii acute Copiii de la 1 an la 2 ani Unguent UI 1 diametru de mazăre 0,5 cm este aplicat un strat subțire pe mucoasa căilor nazale de 3 ori pe zi Copiii de la 2 la 12 ani Unguent UI 1 diametru de mazăre 0,5 cm este aplicat un strat subțire pe mucoasa căilor nazale de 4 ori pe zi Copiii de la 12 la 18 ani Unguent UI mazăre 1 1 cm în diametruacoperite cu unguent viferon strat subțire pe mucoasa căilor nazale de 4 ori pe zi Tubul de aluminiu expus este păstrat în frigider timp de 1 lună.

Expuse magazin borcan de polistiren în unguent viferon nu mai mult de 14 unguent viferon.

  • Viferon UI/g 12g gel
  • Viferon supp. UI N10
  • Tratament de helmint la o femeie însărcinată
  • viferon | geopav.ro
  • Sarcina si nasterea Părinți și copii Sănătate și Frumusețe Miscelaneu Unguent viferon pentru copii În cazul în care un copil devine bolnav de multe ori, și nu trec prin SARS si gripa, este o ocazie să se gândească la modul de îmbunătățire a imunității sale și în timp util pentru a proteja împotriva virușilor.
  • Hrănirea viermilor plăci de helmint Instrucțiuni unguent Viferon - Amigdalită Ați găsit un bug?
  • Viferon - instrucțiuni de utilizare - Interesant -
  • Hpv not warts

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării Deoarece cererea externă și locală a interferonului absorbție sistemică scăzută și medicament are un efect unguent viferon în leziunea poate utiliza viferon preparare, unguent în timpul sarcinii și alăptării.

Atunci când este aplicat membranei mucoase a efectelor secundare nasului rinoreea, strănutul, arderea mucoasei nazale sunt ușoare și tranzitorii și auto dispar după retragerea medicamentului.

unguent viferon

Contraindicații Hipersensibilitatea de componente de droguri. Copiii sub 1 an. Interacțiunea cu alte medicamente preparare viferon, unguent pentru uz extern și topică și amestecuri compatibile bine cu toate medicamentele utilizate în tratarea SARS, inclusiv virusul gripal herpes Afecțiuni cutanate și leziuni ale membranei mucoase.

hpv virus and neck cancer negii pot fi tratați cu clorhexidină

Transport și depozitare Transportul și depozitarea în conformitate cu SP 3. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produse asemănătoare

Perioada de valabilitate 1 an. Nu utilizați medicamentul după data de expirare. Condițiile de furnizare a farmaciilor Disponibil fără prescripție medicală.

unguent viferon

Asevedeași