Virusi trojan

Malware (Virus, Trojan, Ransomware): Ce trebuie sa stii, cum sa te feresti?

virusi trojan

Jump to navigation Jump to search Acest articol se referă la o anumită formă de malware în terminologie computațională. Pentru alte sensuri, vedeți Cal troian dezambiguizare Un cal troian în engleză: trojan horse, cunoscut de asemenea doar ca troian în cazul software-ul computereloravând numele derivat din legenda calului troiano poveste greacă veche al înșelătorului cal din lemn care a dus la căderea orașului Troia, [1] [2] [3] [4] [5] care descrie un virusi trojan tip de program virusi trojan care este la rândul său un tip de software rău intenționatcare apare că ar realiza ceva util, dar care în realitate realizează funcții malefice care permit accesarea neautorizată a unui calculator, respectiv copierea fișierelor, și chiar controlarea comenzilor calculatorui penetrat.

virusi trojan a atins papilomul

Caii troieni, care tehnic nu sunt viruși informaticipot fi descărcați virusi trojan ușurință și în necunoștință de cauză. Spre exemplu, dacă un joc pe calculator este astfel proiectat ca la executarea sa de către un utilizator deschide o usa de intrare backdoor pentru un hackercare poate prelua ulterior controlul computerului, [6] se spune despre acel joc că este un cal troian. Dacă în schimb, jocul este corect codat, dar a fost infectat ulterior cu un virus informatic, nu poate fi numit un cal troian, virusi trojan ce pagube poate produce virusul.

virusi trojan

Spre deosebire de virușii de calculator și de viermi, în general troienii nu încearcă să se injecteze în alte fișiere sau să se propage în alt mod.

Asevedeași