Condiloame convexe. Prospect: Informaţii pentru utilizator

Programări la: Condiloamele acuminate Multe din paciente se sperie cand descopera aparitia unor tumorete la nivelul organelor genitale si pentru ca frecvent ele sunt diagnosticate ca fiind condiloame, cred ca ar fi util sa va ofer cateva infornmatii.

consecuencias virus papiloma unguent pentru negi genitale

Ce sunt? Sunt niste leziuni produse de infectia cu HPV, cel mai frecvent fiind implicate subtipurile 6, Ce aspect clinic au? Pot avea aspect clinice variate: de la papule tumorete mici, convexe, cu suprafata neteda, pana la un aspect conopidiform.

Inlaturarea cu laser eliminrea, indepartarea cu laser a verucilor, papiloamelor, negilor si condiloamelor  genitale  in Chisinau Moldova!

Unde se pot dezvolta? Cel mai frecvent condiloamele apar la nivelul labiilor mari si mici, introid vaginal, clitoris, pereti vaginali; pot sa se dezvolte si la nivelul meatului uretral, perianal.

Înainte de aplicarea soluției pe pielea sănătoasă, aplicați o cremă. Soluția sau gelul este aplicat cu un aplicator pe întreaga suprafață a negi. Curs: de 2 ori pe zi timp de 3 zile, apoi faceți o pauză de 4 zile.

Cum se diagnosticheaza? In general condiloamele sunt diagnostiacate prin inspectie clinica.

Biopsierea lor se impune numai daca se suspecteaza coexistenta unei leziuni maligne. Condiloame convexe este evolutia lor si cum se trateaza? Ca si evolutie naturala condiloamele pot sa ramana nemodificate, sau pot sa creasca, sau pot uneori sa dispara spontan. Majoritatea pacientelor prefera sa trateze leziunile, alternativele fiind urmatoarele: -aplicare de solutii sau unguente direct pe leziuni: Condyline, Aldara, Acid tricoloracetic -cauterizare -crioterapie -ablatie cu laser Solutia condiloame convexe se alege in functie de localizarea condiloamelor, dimensiunea lor, preferinta pacientei,experienta medicului si nu in ultimul rand daca pacienta este gravida sau nu.

produse parazite pentru alăptare ce este verucile genitale

Este important sa retineti ca tratamentul practic se adreseaza efectului produs de infectia cu virusul HPV si, ca prin acest tratament nu eradichez infectia cu HPV. Retineti faptul ca este o boala cu transmitere sexuala si ca desi leziunile vor disparea in urma tratamentuluipot sa apara recurente.

condiloame convexe simptomele condilomului cauzează

Afecteaza posibiltatea de condiloame convexe ramane gravida? Nu: nu tratamentul viermilor de obezitate nici un motiv pentru care, odata condiloame convexe de aceasta patologie, in viitor sa nu puteti ramane gravida si sa aveti un copil sanatos.

cancer de prostata imagenes

Asevedeași