Parazitii margineanu. Parazitii feat Margineanu Moartea intreaba de tine

Lot 2 Cd-uri Ovidiu Lipan Tandarica si Margineanu

Iulian Cătălin Mormeci suggested changes to these lyrics. Margineanu Moartea parazitii margineanu de tine, Stiu ca nu-ti convine, E placerea mea.

Margineanu, Chilian si Parazitii canta pentru Ioana, la Sala Palatului

Totul ti se trage, De la prea mult bine, Am o presimtire, Ca patesti ceva. Aprinde lumina, coboara cortina, intra in scena piza rea, Lasa volumul jos, s-a terminat petrecerea. Va tineti cu dintii, pe toti sfintii, Nimeni nu cade, Cand e vorba de prostitutie ramaneti pe baricade.

parazitii margineanu neuroendocrine cancer cure rate

Tot bulangiu esti, tot Tot furi tot, vezi tu? Ne minti in piese ca-n politica Basescu.

papiloma doare sub braț hpv provoaca cancer la barbati

Sunt fanul tau nr. La usa bate cineva, hai te rog deschide, E-o gagica bine, care intreaba de tine.

parazitii margineanu

Si nefericita va fi Acea zi in care voi scrie carti pentru copii. Nu te gandi la tampenii, c-ai sa ma faci nefericit, Eu iti explic explicit, tu negresit ma-ntelegi gresit.

Cheloo feat Margineanu - O zi ca oricare alta

Cand compun distrugeri, tre'sa iasa ca lumea, Si sa stie CNA-ul ca nu dau in femei lunea, Lumea ne vorbeste de rau, si parazitii margineanu e rau ca nu tragem la jug, Noi distram omul cand altii il distrug. Azi nu vorbesc de alcool, si poate nici nu sunt matol, Iata ca nu instig, Iar baietii de azi n-o sa mai bea nimic, Promit sa ne distram pe gol, de azi inainte, Vom renunta o data cu iubitul nostru presedinte.

Esti acolo in postul tau, oficial iti merge bine, In sfarsit am auzit ca intreaba cineva de tine.

parazitii margineanu urinary bladder inverted papilloma

Ref: Te simti cautat, esti iritat, te bazaie musca, Parazitii margineanu atitudine cand te zbati pe house ca molusca, Te urasc ca pe rockerii specializati in balade, Si-o sa vars o ploaie de lacrimi, sunt un tip cum se cade, Esti un milionar, calvit, care a inghitit un fluieras, Canta, si te scoatem ca pe-o maimuta la cico in oras, Esti activ la Tv, fetele te stiu pasiv, Tricoul tau mulat te face sa pari bolnav de HIV, Opriti-ma! Doi, trei, proba de mic: M-auzi?

parazitii margineanu

Se-aude tare? Da De fapt opreste microfonul, ca pe astia ii iau la palme L-am oprit Nu mai esti gipsy, bai portoricanule? Ce-i cu mersul ala, si cu sincroanele, te strang parazitii margineanu Cheama intariri Signaler un problème.

Asevedeași